Hoe werkt het?

Elke 1e vrijdag van de maand ontvangt u de 3 flessen van het wijnabonnement van die maand thuis. Het proeven kan nu beginnen! Via de login kunt u datgene wat u proeft invullen op het speciaal door ons ontwikkelde proefformulier op de site. Op uw bevindingen krijgt u een terugkoppeling van onze wijnexpert. Tevens kunt u uw commentaar en uw cijfer toevoegen. Vervolgens worden de flessen automatisch naar uw digitale wijnkelder verplaatst en kunt u hierin de opgeslagen informatie terugvinden voor nabestellingen. Tevens kunt u over de flessen meer informatie vinden op de website en uw bevindingen delen met andere abonnees.

Werkwijze van dit unieke wijnabonnement:

Het wijnabonnement heeft een minimum looptijd van 6 maanden met een automatische verlenging van telkens 6 maanden tot wederopzegging. Uiteraard kunt u het wijnabonnement de eerste keer uitproberen met een proefabonnement van 3 maanden.

U kunt voor een pakket van drie flessen kiezen uit twee soorten abonnement:

  • het basis wijnabonnement van € 24,95 per maand: dit pakket bevat 3 wijnen die passen bij het seizoen met een minimale winkelverkoopprijswaarde van € 24,95 of zelfs meer.
  • het premium wijnabonnement van € 29,95 per maand: dit pakket bevat 3 wijnen die passen bij het seizoen met een minimale winkelverkoopprijswaarde van € 29,95 of zelfs meer.

De flessen worden gratis thuisbezorgd. Nabestellingen gaan per doos van 6 flessen assorti en worden gratis meegeleverd met uw maandelijkse wijnabonnement. Voor wijnen boven de 10 euro is het mogelijk na te bestellen per doos van 3 flessen assorti. Om alles perfect te organiseren en teleurstellingen te voorkomen dient u uiterlijk 10 dagen voor de ontvangst van het volgende wijnabonnement uw bestelling aan ons door te geven. Kunt u niet wachten tot uw volgende wijnabonnement? Dan kunt u ook tussentijds een levering ontvangen met verzendkosten. Deze verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal flessen dat u bestelt. U kunt hiervoor contact opnemen met onze afdeling verkoop. Naleveringen zijn mogelijk zolang de voorraad strekt.

Uiteraard is het ook ontzettend leuk om het wijnabonnement cadeau te doen aan familie, vrienden of andere mensen die u een blijk van waardering wilt geven. U kunt zich hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier op de startpagina.

Tweets

The Twitter API appears to be down :O