Veel gestelde vragen

Hoe kan ik iemand een wijnabonnement cadeau doen?

U kunt hiervoor naar het aanmeldformulier gaan en de optie ‘wijnabonnement om cadeau te doen’ aanvinken. Eronder kunt u aangeven naar wie het gestuurd dient te worden en voor hoeveel maanden u dit wilt doen. Het is al mogelijk vanaf 1 maand en de verzending is gratis. U krijgt een mail wanneer het pakket verzonden is.

 

Hoe lang loopt het wijnabonnement door?

Het wijnabonnement heeft een minimale looptijd van zes maanden en loopt door tot wederopzegging. U kunt opzeggen via een mail naar info@vintastic.nl.

 

Wordt het proefabonnement automatisch omgezet in een wijnabonnement?

Het proefabonnement loopt door tot wederopzegging. Als u een  proefabonnement cadeau doet, stopt dit automatisch.

 

De bezorging vindt plaats op de 1e vrijdag van de maand. Kan ik ook kiezen voor een andere dag?

In overleg is het mogelijk het abonnement op een andere dag te laten plaatsvinden. Neemt u hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

 

Is het mogelijk een bepaalde tijd van bezorging af te spreken?

Helaas is het niet mogelijk een bepaalde bezorgtijd af te spreken. Wel wordt het pakket meerdere malen aan u aangeboden. Daarnaast kunt u altijd aangeven dat het pakket bijvoorbeeld ook bij de buren mag worden afgegeven. Dit kunnen wij dan doorgeven aan de bezorgdienst. U kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.

 

Kan ik in verband met vakantie een maand wijnabonnement overslaan?

Indien u uiterlijk een maand van tevoren doorgeeft in welke periode u op vakantie bent, kunnen wij uw abonnement voor die periode tijdelijk stopzetten. U kunt er ook voor kiezen uw abonnement voor die periode op een ander adres te laten afleveren. U kunt dit uiterlijk een maand van tevoren middels een mail aan info@vintastic.nl aan ons doorgeven.

 

Tweets

The Twitter API appears to be down :O